Monday, July 19, 2010

Lama!

1. Ada yang komplen- kenapa lama tak menulis..

Sebenarnya sibuk banget kerana beberapa hal dan urusan seri pasuka baginda. Bahkan, tak sempat nak mencoret sesuatu waima sebaris sekalipun. Dari Pantai Timur ke Utara semenanjung, perihal jenayah dan keselamatan jalanraya, jadual perjalanan tak mengizinkan.

Insyaallah dalam minggu ni blog akan diupdate tentunya beserta foto kerana gue ada D90 dah!!ha ha ha


kamal fnd hashim

8 comments:

MZIskandar said...

Assalamualaikum,
Welcome back bro!

Waaa D90 tu! Aku gak yg blum ada camera (camera hp x kira).. last own camera yg ada masa menang baling dart kat funfair early 90s.

Tu jer jer laa first n last camera yg ada. Tengah survey n budget nak angkat satu proper camera gak nie..

Hope to hear/see more from you soon. :)

azrul adnan said...

salam tuan..

wah..dah maju..hik3..
d90 tu..
lps ni hope bnyk la gmbar ada dlm blog ni..huhu

nizamsani said...

D90.Hebat.

kenyalang said...

D90 cagih gitu..Alhamdulillah...Ceria semula..Tuan dah balik dan semakin hebat....gago gilak kitak..

zeqzeq said...

D90 ingat durian jer ada D hhee..

kes tertangguh lagi kan?

Anonymous said...

Saya baru jer jadik pembaca blog tuan nih...salu tgk kat TV mmg minat sgt cara tuan menyampaikan ceramah terutama berkaitan persekitaran yg mmg terdedah kepada jenayah...dgrnya baru ni ada buat HSE talk di Bangsar (company lama saya bekerja dulu) malangnya saya dah takde di sana...mereka2 semua di sana sgt teruja dgn ceramah tuan..keep it up!...



Anna_M

♥ashue♥ ♎ said...

camera da canggih,tp x capture beatiful creature pun xbest gak. Jom photosht kt Broga Hills..

Cikgu Nurin said...

aduiii...jelles nihhh D90..kalau tak de gambo gak dalam blog ni...sajer la tu....

i feel your pain

i feel your pain
audrey & nurul hanis