Thursday, September 18, 2008

Ramadhan

PART 1

Well, its been ages that i havent written anything. I am so occupied with tasks at hand and finding it particularly exhaustive to write! Really!!
Apart from my current highly active involvement in International Circuit (eBay!!haha!!), I am still conducting talks in this fasting month, starring (?) in a commercial that you guys will get to see next week, and what else, oh ya, hibernate.

It had been a fast 3rd week of ramadhan. And today, i received a sms saying that there is a full page article about me in today's New Strait Times. Hmmm...thats normal i said to myself. But the sms also said i look kind of handsome in it! AHA!!That is something unusual!!

Hey, are you saying that people hire me because of my looks?


PART 2


Selamat berpuasa kepada semua; fire, laili, etc etc yang selalu berkunjung ke rumah tertutupku ini. Bukan tak mahu mencatat apa apa kebelakangan ini tetapi agak padat dengan aktiviti. Ini yang terbaru:-

Shooting iklan JKJR dengan Mawi dan Nabil.


Iklan? Eh ada rupa komersil ke saya ni? Apa kalau takde tak boleh ke? jeles ek? Ha ha ha..saya memang takde rupa komersil. (Memang le ada iras iras Shah Rukh Khan tapi .) Cuma, mungkin saya ada nilai komersil kot?



Apapun, sebenarnya kita semua memang ada perasan yang muka kita ada iras iras orang lain yang tentunya pelakon, penyanyi, ternama dan terkenal. Siapapun pasti ada isyarat jahat ni yang wajah kita mirip mirip bintang filem konon! Bak kata Mawi, "dia punya hembus!!"

Nak rupa komersil tempek bedak, makeup banyak banyak. Tak jadi de kalau takat bedak sejuk.
Nak nilai komersil, kena usaha sampai jaya. Tak jadi de kalau takat berangan je!

Eh, muka awak macam muka sapa ek?

Adios!!

Kamal fnd hashim

6 comments:

@pe@ce said...

fuh.. cayala Tuan Kamal... Lepas ni jadi model JKJR plak la ek... hahaha... emm, bukan men lagi ek bersama Nabil ngan Mawi.. hehehe... Xnak datang KUIS lagi ker?? peminat kat KUIS pon ramai gak... hehehe...

kamalfnd said...

ha ha ha...ada nilai komersil daa..he he he..jangan marah!!
Belum ada jemputan lagi dari KUIS. Kalau kena gayanya memang datang lagi le jawabnya ek..

Noorlaili said...

Salam...
Hi Tuan Kamal..
Waa...jadi model iklan pulak...
Bila bersama nabil & mawi, tuan nampak sebaya pulak dgn diorang..hehehe
Tak sabar nak tengok...
Tuan,
Bagilah tips langkah-langkah keselamatan di rumah, cara mengatasi gangguan seksual di pejabat dan cara melindungi rukun tetangga dari gangguan jiran yang terdiri dari warga asing (orang negro).
Adiosa...

kamalfnd said...

pindah je laili..

nurdaniella said...

semalam dah tengok dah iklan encik kamal kat TV3.. boleh tahan la.. patut la dah lama tak update blog, dah jadi model iklan rupanya.. memang muka encik kamal ada nilai komersil, rasanya lebih hensem dari mawi.. world..

Anonymous said...

salam abg....bz ek??rindu kat abg..

i feel your pain

i feel your pain
audrey & nurul hanis