Monday, December 20, 2010

spy baba!

1. ada seorang peminat ruang diskusi menggelar saya ngok. Ceritanya bermula bila si polan menggunakan bahasa yang berbentuk penghinaan terhadap satu kumpulan ini. Maka saya buat petisyen untuk pertimbangan pentadbir laman supaya tindakan termasuk undang undang dapat di ambil terhadapnya.

2. Tidak puas dengan itu, si polan memanjangkan snapshot screen ruang tadi kepada BPA, JPM kerana kononnya dia teraniaya. Saya juga menyokong usaha itu supaya kebenaran dapat ditegakkan. Dia, yang merahsiakan identitinya, juga mencabar saya dengan pelbagai bahasa dan gelaran dan saya tetap cool.

3. Cuma dia tak tahu bahawa sepandai pandai tupai melompat, dushhhh!!!, akhirnya ke tanah jua tersembamnya. Dan tak perlu CIA atau FBI pun kerana dengan ketelitian ejen Spy Baba, yakni ejen awam tahap James Bond wajahnya dapat kutatap dan kutahu empunya baling batu sembunyi tangan tu!

4. Dan dia sehingga saat ini si polan terus membisu! Terimakasih kepada spy baba. Siapa? SPY BABA!!!Ahaks!!


Kamal FND Hashim

4 comments:

Ashue said...

Alah, budak ND tu memang ngok tahap cipan.

Kalau setakat spy baba boleh dapat tahu sape dia memang bodoh la kan..

baru dapat geng sorang dah huhahuha..
cet.

jantan tapi pakai nama perempuan.. buat malu perempuan jer..
tak belalai ker?

dah tue, gadoh dengan bini pun nak buat report polis.. report pej agama cerai dah arr..
kecoh!

Sampul Kecil said...

Kesian budak tu.. Kedangkalan beliau amat nyata sekali..

Mohd Faizul Bin Mat Isa said...

hahahahahah skang dia tengah bertapa untuk menuntut ilmu macam mana nak pusing pi pusing mai.... hahahahha

ibnu marzuki al firdaus said...

to customercare@tbsbts.com.my,
hasnul@bernama.com,
zarinar@bernama.com,
skhedher@bernama.com,
annuar@bernama.com,
shyong@bernama.com,
info@nujm.org,
news@nstp.com.my
date Mon, Jan 10, 2011 at 9:38 PM
subject Re: JURUFOTO bernama yang bodoh tak pro sebenarnya... pengamal media pun perlu ikut arahan jugak & bukannya SAMSENG!?


ada cctv, cek lah how serious it was...

http://pkmjm.blogspot.com/2011/01/salah-siapa-awat-tak-mau-berhenti-bila.html

i feel your pain

i feel your pain
audrey & nurul hanis