Wednesday, June 4, 2008

Jumpa nanti ek?!

June 2nd

2.30pm meeting in Crown Princess KUL for this coming event; National Crime Prevention Month scheduled in August. The usual suspects were there namely Dato Eddy Chin (the Chairman), Dato Kamaruddin Md Ali, Lawrence Chan and MCPF office bearer. The rest of the roundtable discussion were members from the PRESS and AWAM. Madeleine of ps The Children also ada..

My comment; Good food.

June 3rd

I was told over the phone by Puan Rohani that one of MBSB manager passed away due to heart attack. I bow my head and recites fatihah to En Kamaruzaman the Regional Manager of Northern Section. I met him during our campaign on may 1o, 2008 and had spent little time with him then to truly knows him..shame on me..

Which brings us to this';will there be a single soul who would remember me when i am gone? Better still, would those who cried for me are greater in numbers than those who are relieved by me not being around anymore? Have we done enough in our life?

I am still pondering on this.

June 4th

7.30am.. i am at TV3 for a slot in MHI. Today's topic- jerat khayal. It is abour Date Rape Drugs i.e. Rophynol, GBH and Spanish Fly...he he..seriously! After that, while waiting for the producer (Ahmad Fetri) to get hhis feedback, i bumped into the larger than life Mazidul Akmal. Whoaaa!!!
2 botaks!! BTW, i had my locks made to botak recently! (and i looked cute!)

Mazidul said,' bro, blog tu buat dalam bahasa inggeris je. Buat lah dalam bahasa Malaysia gak".
I said," ek? nanti gue cube le bro'.

He was armed with his camera and insisted to snap photos of two botaks! I told bro mazidul," aku tak bagi orang amek gambar aku botak tau! Nko je bro..only for you!". We laughed.

Now, i think i will be blogging in bahasa malaysia and will give it a try. If the responses is good, then, sorry old chap, i will blog in bahasa malaysia only. If it is no good, then i'll continue in English. If it is just so so, i'll do it it both! Hah

Apapun, i am happy cos orang jarang lawat my blog. Hence tak payah update selalu daa!!

Untuk orang orang johor khususnya Kota Tinggi, tunggu kamal affandi di Felda Apeng Timur ek pada 7 Jun ni. Kawan turun kempen rumah kita- tempat paling selamat kat dewan sana. Kawan harap ramai datang le..

Jumpa nanti ek.

7 comments:

yatie said...

Mana tau tak ramai orang yang baca. Nak tau ramai ke tak, letak ler counter cam blog Mazidul. Banyak silent reader sebenarnya...he...he...

Noorlaili said...

Hi Tuan Kamal,
Saya setuju dengan yatie, memang ramai silent reader sebenarnya.
Pasal blog in Bahasa Malaysia, idea yg bagus, dlm Bahasa Inggeris pun..ok.But,if you do it both, ok gak.
All the best...
May God bless u..

kamal fnd hashim said...

thank you eh..mekasiiiiiiiiiiiiiihhhhhhh!

zryn said...

Kerap sy lawat blog ni apa...tapi sebelum2 ni jarang update jadi camane nak lawat tiap2 hari :P
pasni slalu2 update mau sehari empat lima kali saya visit :)

Anonymous said...

sori ek..saya akan cuba update sebanyak mungkin setiap hari siap gambar sekali...

yatie said...

tu la...saya dah kata... mesti ramai yang baca tapi masalahnya jarang update..tapi blog ni sekarang dah ada perkembangan. Selain ada counter, warna pun meriah..he..he. Gambar tu tepek banyak2 sikit ye... Kalau kuar tv atau gi mana2 tu promote ler sikit blog tu cam Mazidul...err...Mazidul lagi... he...he...

nurdaniella said...

sokong yatie.. saya pun salah seorang dari silent reader ni... biasanya kalau baca in English punya, segan nak bagi komen sebab English hancur.. hehehe...

i feel your pain

i feel your pain
audrey & nurul hanis